Phone +31 (0)85 303 82 63
Star Star Star Star Star (35 beoordelingen)
Check Betrokken online partner
Check Speciaal voor horeca
Check Bewezen effectief
Contact opnemen

Er zijn als ondernemer weinig dingen zo belangrijk (of in elk geval prettig) als het scheiden van zakelijk en privé. Zo doe je er goed aan om een zakelijke bankrekening te openen voor zoveel mogelijk overzicht in de financiële administratie. Ook kun je het best voor een zakelijk e-mailadres zorgen. Dat straalt niet alleen meer professionaliteit uit, maar zorgt er ook voor dat je in je kostbare privé tijd niet aan de haal gaat met zakelijke mail.

En als je dan toch op zoek gaat naar een zakelijke mail dan kun je er net zo goed voor kiezen om een zo compleet mogelijke dienst in huis te nemen. Oftewel, inclusief Cloud opslag, bewerkingstools en communicatietools. Zakelijk mailen komt dankzij G Suite met wel heel erg veel aanvullende voordelen.

Een zakelijke dienst in een nieuw jasje

Zakelijke e-mailG Suite by Google Cloud is de naam voor de dienst die voorheen bekend stond als Google Apps for Work. G Suite is daarmee een nieuwe naam voor een solide alles-in-één Cloud oplossing met aanvullende tools als Drive, Documenten, Spreadsheets, Agenda en dus Gmail. Met dit totaalaanbod aan Cloud diensten heeft G Suite alles in huis om jouw bedrijf flexibiliteit te bieden. Dat betekent dus een einde aan zware en dure servers die alleen vanaf jouw kantooradres te bereiken zijn. Voortaan kun je overal werken. Daarmee is G Suite een oplossing die helemaal van deze tijd is.

Wat zijn de voordelen van G Suite voor bedrijven?

Je wilt vooral flexibel zijn en daarom zo snel mogelijk afstappen van je servers. Die kosten niet alleen een hoop geld, maar beperken je in jouw bewegingsvrijheid. Je bent daarom op zoek naar een oplossing die jou de diensten bieden waar je het meest gebruik van maakt, zoals e-mail, een tekstverwerker, spreadsheet pakket, presentatieprogramma en natuurlijk een plek waar je al dit werk kan opslaan. Daarnaast wil je ook het liefst kunnen samenwerken met andere medewerkers die, ongeacht hun fysieke locatie, gebruikmaken van dezelfde documenten. G Suite biedt die oplossing. Dat betekent overal en altijd kunnen werken: op jouw desktop computer, laptop, tablet en telefoon. Over flexibiliteit gesproken.

Wat krijg je er allemaal bij?

Natuurlijk, je kiest als ondernemer ook voor deze dienst om overal bij jouw zakelijke mail te kunnen, maar er is meer. En wel in de vorm van de volgende diensten:

  • Gmail: deze maildienst wordt steeds vaker gekozen door bedrijven en dat is ook niet zo verwonderlijk. Met Gmail heb je de perfecte mailoplossing in huis. Overal inloggen, effectieve spam filters, genoeg opslagruimte, en geen overvolle mailboxen meer.
  • Google Hangouts: online werken betekent ook online bereikbaar zijn. Met Google Hangouts kun je chatten, videochatten en zelfs bellen met je collega’s. En dat vanaf elk denkbaar apparaat. Of je nu op de computer, smartphone, of tablet werkt: je bent overal bereikbaar. Daarmee is Google Hangouts hét alternatief op Skype.
  • Google Calendar: je eigen planning organiseren? Of je zakelijke relaties uitnodigen voor een meeting? Met de Google Calendar heb je altijd overzicht en vergeet je geen afspraak meer. Oftewel, alles wat je mag verwachten van een fijne agenda tool.
  • Google Docs: een prima tekstverwerker die je dezelfde mogelijkheden biedt als Microsoft Word. Het voordeel van Google Docs is dat documenten met een knop op de muis kunnen worden gedeeld met andere gebruikers en dat alle wijzigingen automatisch worden opgeslagen. Scheelt je weer een hele hoop frustraties.
  • Google Spreadsheets: hiermee heb je een simpele tool in huis die het mogelijk maakt om krachtige spreadsheets te maken. Delen en bewerken kan rechtstreeks in de browser en je hebt bovendien geen speciale software meer nodig.
  • Google Formulieren: een handige tool waarmee je op simpele wijze online enquêtes en formulieren kunt maken. Komt ook altijd van pas.
  • Google Presentaties: presentaties maken kan voortaan gewoon online, zonder dat je nog gebruik hoeft te maken van een loodzwaar programma. Door de deelfunctie kunnen ook meerdere mensen vanaf hun locatie aan dezelfde presentatie werken.

Meer weten over zakelijke mail?

G-suite

Wat ons betreft zijn dat wel heel veel voordelen die je er zomaar even bij krijgt als je een zakelijke mail aanmaakt. G Suite is daarom een moderne oplossing voor elk vooruitstrevend en flexibel bedrijf. Inhoudelijke vragen over de dienst? We beantwoorden ze graag voor je.

JOUW BETROKKEN MARKETINGPARTNER

EEN VOLLE BAK ONLINE SUCCES DOOR ONS VERZEKERD.

 

 

Benieuwd naar onze werkwijze en behaalde resultaten? Let’s meet! Maak vrijblijvend een afspraak.

Contact opnemen