Phone +31 (0)85 303 82 63
Star Star Star Star Star (26 beoordelingen)
Check Betrokken marketingpartner
Check Speciaal voor hospitality
Check Bewezen effectief
Contact opnemen

Samen sterk

Natuurlijk zijn dit tijden waar de angst voor een gezamenlijke vijand het allergrootst is. Waarin wij als samenleving vanop de één op andere dag, gedag moeten zeggen tegen alle vrijheden die wij normaal gesproken hebben. In onze rol als expert binnen de hospitality, zien wij het als onze voornaamste taak om in tijden van crisis en onrust, onze klanten te voorzien van rust en het onveilige gevoel weg te nemen.

corona virus

Top of mind

Om alsnog jullie online aanwezigheid te behouden, hebben wij besloten om voor iedereen de tarieven van onze dienstverlening te verlagen. De online aanwezigheid is zeker nu, in een tijd waar bijna heel Nederland thuis zit en meer gebruik maakt van een laptop of smartphone, van groot belang. Ook het aanbod van ondernemingen die zich nu volledig op de online aanwezigheid storten, wordt met de dag groter. Hierdoor wordt je online aanwezigheid een cruciale manier om de relaties met je klanten te onderhouden.

Oplossingen door The Fully Bookers

Vrijblijvend adviesgesprek

Vrijblijvend adviesgesprek voor ondernemers die niet weten hoe zij een voordeel uit deze situatie kunnen halen. Er moeten, op zeer korte termijn, oplossingen worden gevonden om de komende periode door te komen. Hierin stellen wij ons beschikbaar om alle vragen te beantwoorden die jij hebt! Op basis van jouw huidige situatie, zullen wij deskundig advies bieden om jou uit de brand te helpen.  Wij geloven namelijk in de kracht van samenwerkingen en creatieve oplossingen.

Kosteloze restaurantpromotie

Wij bieden een afgeprijsde restaurant promotie aan, op Facebook en Instagram. Het grootste gedeelte van Nederland zit nu thuis, achter een telefoon of laptop, en is dus op social media te vinden. Juist nu moet je Top of mind blijven bij je doelgroep, om te laten weten dat ook jij nog actief bent en dat ze een bestelling bij jou kunnen plaatsen.

Kant-en-klaar website

Een nieuwe kant-en-klare website. Benieuwd naar hoe dit eruit ziet? Neem dan een kijkje bij een van onze klanten; De Kop van Oost, Borrl Kitchen en Pasta E Basta.

Kant-en-klare webshop

Een kant-en-klare webshop om jouw afhaal/bezorg menu overzichtelijk online te krijgen. Voor alle transacties rekenenen wij een fee van 5% voor onderhoudskosten. Dit is vele malen lager dan bestelplatformen.  Neem een kijkje bij bestellen.beachclubtitus.nl of bestellen.mooieboules.nl voor voorbeelden. 

Nu investeren

Door middel van een van de bovenstaande oplossingen kun je alsnog top of mind blijven bij jouw klanten en het maximale rendement behalen van jouw online aanwezigheid. Wij stellen ons hierin ook zeker weten ter beschikking om hierover te brainstormen met jou. 

 

Neem contact met ons op

Heb je een vraag, advies nodig of wil je kennismaken? We komen graag met je in contact.

contact@thefullybookers.com

085 – 303 82 63

Weet je niet hoe je verder moet?

Wij denken graag met je mee!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
26 beoordelingen
9.3

Den Haag

Bezoek & postadres

Binckhorstlaan 36 C233
2516 BE Den Haag

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 18:00

Gorinchem

Bezoekadres

Stationsweg 29
4205 AA Gorinchem

Openingstijden
Alleen op afspraak

Weet je niet hoe je verder moet?

Wij denken graag met je mee!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
26 beoordelingen
9.3

Bekwaam en gepassioneerd

Jouw online marketing partner. Ook tijdens Corona.

Maak kennis met ons en ontdek de resultaten van onze werkwijze. Maak vrijblijvend een afspraak.