Phone +31 (0)85 303 82 63
| Klanten geven ons een 9.5  Star Star Star Star Star
Neem contact op

Vraag de gratis quality scan aan

Ben jij klaar voor de toekomst?

Pak jij alle online kansen voor jouw restaurant? Als je digitaal achterloopt mis je belangrijke gasten en omzet. Laat ons daarom gratis en vrijblijvend checken waar jouw kansen liggen zodat jij digitaal sterk staat.

Hoe werkt het?

Stuur je gegevens
Wij nemen telefonisch contact met je op
We doen de persoonlijke Quality Scan
We bespreken het vrijblijvende advies
Lees meer

Ik wil een vrijblijvende Quality Scan

Stuur je gegevens en ontvang een uitgebreid, persoonlijk advies hoe jouw restaurant digitaal sterker wordt.

  • * Deze gegevens hebben we nodig om je verder te helpen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De gratis quality scan in het kort

stap-1
persoonlijk

advies op maat voor jouw restaurant.

stap-2
vrijblijvend

Je zit na advies nergens aan vast.

stap-3
kwaliteit

Gebruik onze kennis over digitalisering.

stap-4
Resultaat

Ons advies leidt altijd tot meer omzet.

mood-image-1

Een scan op kwaliteit en resultaat

Sterke online vertegenwoordiging

Ook de hospitality-branche wordt steeds digitaler. Hoe sta jij er online voor? Gebruik je de nieuwste technieken om meer gasten te krijgen? En haal je alles uit jouw data voor een maximale bezettingsgraad?
Met de vrijblijvende Quality Scan weet je precies:

check-pink
Hoe je meer uit jouw data en website kunt halen
check-pink
Welke digitale kansen je laat liggen en hoe je deze kunt pakken
check-pink
Wat investeren in online je extra op kan leveren
check-pink
Wat je nu meet en wat je zou kunnen weten
check-pink
Wat je met social media extra kunt bereiken
check-pink
Hoe wij jou kunnen helpen als je geen tijd of zin hebt in online

Inzicht en meer omzet

Digitalisering in de horeca

Wij komen uit de hospitality-branche en ons doel is om iedere ambitieuze ondernemer te helpen om zijn of haar zaak vol te krijgen en te houden. Door onze kennis over digitalisering in de horeca op de juiste manier in te zetten zorgen we dat jij digitaal sterk staat. Zodat je meer naamsbekendheid en meer reserveringen krijgt voor jouw restaurant.
Aan de hand van de volgende stappen helpen we je graag verder:

check-pink
Vraag de Quality Scan aan. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen. Wij nemen contact met je op.
check-pink
Gesprek met onze adviseur Lorenzo. Samen bespreek je wat je wensen en doelen zijn en hoe je er nu voor staat.
check-pink
Wij doen de Quality Scan. We kijken niet alleen naar techniek maar naar jouw online kansen.
check-pink
We bespreken het vrijblijvende advies. Samen nemen we door waar kansen liggen, wat je zelf kan doen en waar wij bij kunnen helpen. Let op: je zit nergens aan vast. Dus, ben jij klaar voor een digitale toekomst?
online marketing trends

Wat onze ambassadeurs zeggen

Over ons werk

28 beoordelingen
9.5
NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky
Sabrina Vader, Marketing & PR executive

Het team van The Fully Bookers gaat zeer professioneel te werk, is flexibel en creatief. Heel fijn (en gezellig) samenwerken! Ik kijk uit naar nog vele mooie campagnes en resultaten samen.
Borrl-kitchen-logo

Borrl Kitchen
Remi, Eigenaar

Erg blij met de actie en reactie van deze experts. Zeker als horeca ondernemer wil je wel de pro's maar niet de 'cons'. Zij dragen zorg dat alles goed draait. Met het nieuwe dashboard nu ook goed inzicht in resultaten en % uitgaven versus opbrengst. In deze tijden is een partner als TFB essentieel!
Madestein

Madestein Restaurant & Events
Jeanine van der Loo, Eigenaresse

Goede, snelle service! Fijn contact en denken met je mee! Top!
barbarossa

Barbarossa Beach
Tjerk, Strandtent eigenaar

Sinds begin 2018 werken wij met The Fully Bookers. We zijn uitermate tevreden. Ze nemen je al het werk uithanden, denken op alle niveaus mee en meest belangrijk alle doelstellingen voor dit jaar zijn al gehaald..
logo-hoteltencate

Hotel Restaurant Ten Cate
Niels Ten Cate, Hoteleigenaar

Geweldige persoonlijke service die goed aansluit bij ons. Ook vernemen wij een directe toename van directe boekingen
Beachzone

Beachzone
Marvin, Strandtent eigenaar

Een aanrader als het gaat om Google Advertenties! The Fully Bookers heeft ons goed geholpen met het groeien van ons bedrijf!
Logo_younglabel

Young Label
Florentine Rijkmans, Marketing en Sales

Online biedt bij uitstek de mogelijkheid om een jonge doelgroep aan te spreken, om dit op de juiste manier aan te pakken hadden wij behoefte aan een partner die ons kon helpen met een sterke online strategie. Deze partner hebben wij gevonden in The Fully Bookers. Een jong en ambitieus bedrijf, altijd opzoek naar innovaties om het huidige aanbod te verbreden en te verbeteren.
logo at sea

Beach club at Sea
Harry, Strandtent eigenaar

In 2017 heeft The Fully Bookers de start gemaakt d.m.v. de opzet van een doordacht plan. Toen was het "afwachten". Inmiddels, met The Fully Bookers, zijn gedurende de afgelopen maanden de resultaten duidelijk merkbaar (door de vele extra aanvragen) en de extra omzet die aanzienlijk gestegen is door het hoge percentage van extra reserveringen die "materialised" zijn. Echt heel erg tevreden !
beachclublogo

Beach club Titus
Sebastiaan, Strandtent eigenaar

The Fully Bookers, professionele ondersteuning. gegarandeerde omzet verhoging!!!
di sopra logo

Di Sopra
Mario, Restaurant eigenaar

Dit zijn jonge maar toch ervaren mensen die weten waar ze over praten. Geduldig de kennis kunnen overbrengen en zorgen er voor dat er resultaten komen.

FAQ

Vraag & Antwoord

Waarom bieden jullie de Quality Scan gratis aan?

Ons doel is om zoveel mogelijk ambitieuze horeca-ondernemers te helpen aan een volle zaak. We komen zelf uit de horeca en weten dat ‘online’ vaak iets is dat blijft liggen in de drukte. Logisch, je hebt nog veel meer te doen! Toch mis je zo ontzettend veel kansen. Ook de horeca wordt steeds digitaler waardoor je digitaal sterk moet staan. Door je een gratis advies aan te bieden kunnen we je op een laagdrempelige manier toch meer inzicht bieden in waar er kansen voor je liggen. Zo voorkom je dat je digitaal achterloopt en ga je voor meer reserveringen, meer gasten en meer omzet. Je kunt hier vervolgens zelf mee aan de slag, of wij kunnen je helpen. Die keuze is aan jou. Wij staan in ieder geval voor je klaar en werken aan onze missie om iedereen aan een volle zaak te helpen!

Wat maakt deze scan anders dan anderen?

Wij kijken niet alleen naar de technische aspecten maar naar het gehele online plaatje, zodat jij klaar bent voor de digitale toekomst. We brengen jouw specifieke kansen in kaart, zodat je online niet achter gaat lopen of omzet mist. Door op de totale kwaliteit van jouw website, social media en vindbaarheid te focussen en persoonlijk met je in gesprek te gaan over jouw wensen en doelen, kunnen we je een compleet, gratis en vrijblijvend advies geven hoe je digitaal sterker staat.

Ik heb niks met online, digitalisering of marketing, waarom zou ik de scan doen?

Geen probleem dat je niks met online hebt. Wij namelijk wel! Met de uitkomst van de Quality Scan kunnen wij je helpen door de digitalisering van jouw restaurant uit handen te nemen, zodat jij je er niet druk over hoeft te maken. Maar, alleen als je dat wilt. Je zit nergens aan vast als je de Quality Scan laat doen. Wij weten in ieder geval zeker dat er meer voor je in het online vat zit. En we helpen je graag om het onderste uit de digitale kan te halen zodat jouw restaurant zo snel mogelijk vol komt te zitten.

Wanneer krijg ik de resultaten van de Quality Scan?

Goede vraag. Omdat ons advies geen standaard, geautomatiseerd advies is duurt het iets langer. We nemen eerst contact met je op om een aantal vragen te stellen en jouw huidige online situatie te bepalen. Daar gaan wij vervolgens mee aan de slag en binnen een week heb je een op maat gemaakt, persoonlijk advies in je mail, met de online kansen voor jouw restaurant. Zo ben jij klaar voor de toekomst!

Ik wil een gratis Quality Scan

Stuur je gegevens en ontvang een persoonlijk en uitgebreid advies hoe jouw restaurant digitaal sterker wordt.

  • * Deze gegevens hebben we nodig om je verder te helpen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
form-overlay Contact-back

Onze tevreden horeca-klanten

logo-uluwatu Grand-Hotel-Krasnapolsky Restaurant Goud de kop van oost Madestein-restaurant-events logo-hoteltencate Mooie-Boules-logo logo-barbarossa strandrestaurant FF Tijd logo-ermerstrand blow beach KADE14 logo-beachclubtitus logo-patagonia logo-aec logo-dekker logo-hendriks logo-dock3 strandrestaurant werelds los amigos's JETSET EVENTS De vrienden versmaak