Phone +31 (0)85 303 82 63
Star Star Star Star Star (35 beoordelingen)
Check Betrokken online partner
Check Speciaal voor horeca
Check Bewezen effectief
Contact opnemen

Ben jij student en zoek je een interessante stage of afstudeeropdracht op het gebied van digital marketing? Stuur dan een open sollicitatie!

Even voorstellen: The Fully Bookers

Wij zijn dé digitale partner voor restaurants en hotels in Den Haag en Amsterdam. Een snelgroeiend online marketingbedrijf dat dagelijks ondernemers helpt om de bezettingsgraad te maximaliseren. En dit doen we met een getalenteerd en gedreven team van (nu nog) tien specialisten. We hebben grote ambities, en zijn daarom altijd op zoek naar stagiaires of afstudeerders. 

Jouw werkzaamheden

Als stagiair wordt je opgeleid tot een echt marketing kanon. Onder begeleiding van het team schrijf je advertenties voor onze klanten, bouw je social media campagnes en leer je ins-en-outs van websites. Daarnaast wordt jouw frisse blik altijd op prijs gesteld en mag je meedenken over bepaalde strategieën. Verder onderzoek je tijdens je (afstudeer)opdracht een bestaand bedrijfsprobleem en adviseer je een passende oplossing. 

Wat we jou bieden:

Stagevergoeding

Studiedag(en) waar je specifiek aan je opdracht werkt

Mogelijkheid om door te groeien bij bewezen succes

Een enthousiaste werkomgeving met goede begeleiding

Vrijdagmiddagborrel

De perfecte match?

Klinkt dit als muziek in de oren en ben je enthousiast en nieuwsgierig geworden ? Stuur dan een open sollicitatie naar werkenbij@thefullybookers.com waarin je duidelijk aangeeft waarom je bij The Fully Bookers denkt te passen en wat voor stage je zoekt.