Phone +31 (0)85 303 82 63
Star Star Star Star Star (26 beoordelingen)
Check Betrokken marketingpartner
Check Speciaal voor hospitality
Check Bewezen effectief
Contact opnemen
25+ zakelijke aanvragen per maand
12% meer organische bezoekers per maand
2,5% conversiepercentage vergroot

Beginsituatie

DOCK 3 ervaarde een tegenvallend aantal aanvragen via de website. Het bedrijf had geen goede organische vindbaarheid, en geen effectieve campagne voor zakelijke aanvragen. Daarnaast was de inrichting van de website niet optimaal ingericht. Belangrijk hierbij was dat er een constante stroom aan aanvragen gegenereerd moest worden over het gehele jaar en dit was niet het geval.

Lees meer
Dock3 succesverhaal

Plan van aanpak

Na eerst de bestaande data van de oude website te analyseren en te evalueren, is ervoor gekozen om een nieuwe site te leveren met een geïntegreerde SEO-strategie. Door deze aanpak worden de kosten verlaagt en het conversieratio verhoogt. Om DOCK 3 vindbaar te maken voor belangrijke zoektermen zoals “personeelsfeest locatie”, is de inhoud van de website aangepast. Er zal content worden gecreëerd over de onderwerpen waarop DOCK 3 gevonden wil worden. Deze content, samen met het geïntegreerde SEO-strategie, zal ervoor zorgen dat DOCK 3 makkelijker gevonden wordt in de zoekmachines, Facebook en LinkedIn.

Lees meer

Resultaat

Door middel van de SEO-strategie is er gewerkt aan linkbuilding. Aan de hand van links bepalen zoekmachines hoe waardevol de website is voor de zoeker. Voor DOCK 3 zijn er veel kwalitatieve links gegenereerd die ervoor hebben gezorgd dat de website erg goed is gaan scoren in de zoekmachines. Doordat de website beter is gaan scoren in de zoekmachines is de totale vindbaarheid verbetert. Door aanpassingen is de website effectiever en vooral meer conversie gericht gaan werken. Met meerdere tools zijn de resultaten meetbaar in euro’s gemaakt. Zo kunnen we blijven analyseren om zo nog meer verbeteringen aan te brengen.

Lees meer
  • 12% meer organische bezoekers per maand
  • Conversiepercentage vergroot met 2,5%
  • 25+ zakelijke aanvragen per maand
  • Verbeterde vindbaarheid
  • Effectieve en commerciële website
  • Online marketing meetbaar gemaakt in euro’s

Hun succesverhaal. Onze trots

Campagnes en websites die werken Voor hen

Ook voor jou

Benieuwd naar onze werkwijze en behaalde resultaten? Let’s meet! Maak vrijblijvend een afspraak.

Contact opnemen