Phone +31 (0)85 303 82 63
Star Star Star Star Star (35 beoordelingen)
Check Betrokken online partner
Check Speciaal voor horeca
Check Bewezen effectief
Contact opnemen
35.000 website bezoekers
20.000 bezoekers op het evenement
Uitverkocht

Over FoodFest

FoodFest is een culinair spektakel ontwikkeld met topchefs Sergio Herman & Syrco Bakker. Als geen ander weten zij alles over presentatie, smaak en beleving. Dit vertalen ze naar FoodFest in Cadzand, het dorpje in het uiterste westen van Zeeland, pal naast de grens tussen Nederland en België.

Foodfest-cadzand

Een volgeboekt event

De taak aan The Fully Bookers om deze editie uit te verkopen en te zorgen voor meer naamsbekendheid in de wereld van gastronomie. The Fully Bookers analyseerde de eerdere editie in 2018 en stelde verschillende doelgroepen samen. Er werd hierbij niet alleen gekeken naar de standaard interesses zoals gastronomie, maar onderzocht welke leefstijl en vrijetijdsbesteding deze doelgroepen hadden. Zo creëerde The Fully Bookers een breed scala aan a/b testen die vervolgens met kleine budgetten werden getest.

Resultaat telt

Uiteindelijk telt alleen het resultaat, en als The Fully Bookers weten we dat dat meestal gaat om één ding; uitverkopen! We realiseerde een totaal uitverkocht event, waar we op basis van resultaat op verder kunnen borduren. Bij de volgende edities nemen we alle data mee, die we kunnen transformeren in succesvolle campagnes. Benieuwd geworden hoe wij jouw event volgeboekt kunnen krijgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hun succesverhaal. Onze trots

Campagnes en websites die werken Voor hen

Ook voor jou

Benieuwd naar onze werkwijze en behaalde resultaten? Let’s meet! Maak vrijblijvend een afspraak.

Contact opnemen