Phone +31 (0)85 303 82 63
Star Star Star Star Star (26 beoordelingen)
Check Betrokken marketingpartner
Check Speciaal voor hospitality
Check Bewezen effectief
Contact opnemen
50% hogere bezetting
38% stijging organische zichtbaarheid
58 extra kamerboekingen

Beginsituatie

Hotel ten Cate is een familiehotel met een verouderde website, zonder een effectieve marketingstrategie of advertentiecampagnes om hun doelgroep te bereiken. Met de toenemende concurrentie van zowel concurrerende hotels, als platforms zoals Booking.com en Trivago is het bedrijf genoodzaakt hun marktaandeel te verdedigen en idealiter te vergroten om winstgevend te blijven. Het is zaak om de bezettingsgraad van de hotelkamers en het restaurant te verhogen en om meer zakelijke aanvragen te genereren.

Lees meer
hotel ten cate succesverhaal

Plan van aanpak

Op landelijk niveau een hogere bezettingsgraad in het hotel, gecombineerd met meer zakelijke aanvragen als personeelsfeesten. Daarnaast een lokale focus op het genereren van meer restaurantbezoeken en vergaderingen. Met de Dynamische Online Marketing aanpak moet effectief worden geconcurreerd tegen vergelijkbare hotels en platforms als Booking.com en Trivago door middel van diverse advertenties en zoekmachine optimalisatie. Ook moet er voor worden gezorgd dat de bestaande doelgroep snel en effectief op de hoogte blijft van de ontwikkelingen binnen Hotel ten Cate door middel van sociale media.’

Lees meer

Resultaat

Door effectief en direct te handelen zijn de resultaten snel zichtbaar. Door het meetbaar maken van de activiteiten én de bezettingsgraad binnen de boekingen, van zowel het restaurant als zakelijke partijen, is het resultaat duidelijk zichtbaar. Door een nieuwe commerciële website, gecreëerd door The Fully Bookers, is het fundament gelegd voor de verschillende marketing activiteiten. Door deze aanpak is Hotel Ten Cate nu effectief zichtbaar op Google, Facebook en LinkIn.

Lees meer
  • Volgeboekt restaurant
  • 38% organisch meer zichtbaar
  • Commerciële en effectieve website
  • Actief op Google Adwords, Facebook & Linkedin
  • 54 kamerboekingen extra binnen 3 maanden
  • Betere naamsbekendheid binnen de regio
  • Doelgroep blijft betrokken door gebruik van sociale media

Hun succesverhaal. Onze trots

Campagnes en websites die werken Voor hen

Ook voor jou

Benieuwd naar onze werkwijze en behaalde resultaten? Let’s meet! Maak vrijblijvend een afspraak.

Contact opnemen