Phone +31 (0)85 303 82 63
Star Star Star Star Star (28 beoordelingen)
Check Betrokken marketingpartner
Check Speciaal voor hospitality
Check Bewezen effectief
Contact opnemen
hotelmarketing

VOLLE BAK IN JOUW HOTEL

Als online adviesbureau met een achtergrond in hospitality is The Fully Bookers dé aangewezen partij om de website van jouw hotel hoog in de zoekresultaten te krijgen. En als je jouw kamers elke dag wilt vullen, dan is online zichtbaarheid essentieel. Een website is weinig waard als deze niet door de zoekmachines op de eerste pagina van de resultaten wordt geplaatst. Zonder deze zichtbaarheid loop je klanten mis. The Fully Bookers helpt je online aanwezig te zijn en om meer bezoekers naar je website te trekken. Eenmaal daar aangekomen zorgen we ervoor dat deze bezoekers een kamer boeken en hotelgasten worden.

Contact

Hotel marketing begint bij een kennismakingsgesprek

Het is bij ons heel belangrijk dat wij weten wat jij met je hotel marketing wilt bereiken. En daarvoor hebben we jouw input nodig. Wat is je doelgroep, welke huidige marketing middelen zet je in, wat is je missie en visie en wat verwacht je van ons? Aan de hand van de informatie die je ons geeft stellen we een marketingstrategie op. Online aanwezigheid bestaat namelijk uit een groot aantal componenten, maar niet alle manieren van reclame maken passen bij jouw hotel. We bespreken onze strategie met jou, we stellen deze bij indien nodig en als je tevreden bent gaan we direct voor je aan de slag.

DE AANPAK VAN

HOTEL MARKETING

VAN VREEMD PERSOON TOT AMBASSADEUR VAN JOUW HOTEL

 

ORIËNTATIE

Vreemd persoon -> Bezoeker

Social media
Zoekmachine
Website

Overweging

Bezoeker -> Geïntresseerde

Landingspagina's
Informatie
Inspiratie

Actie

Geïntresseerde -> Gast

Retargeting
Email marketing
Reserveringssysteem
Brochures

Mond tot

Gast -> Ambassadeur

Social media
Email marketing
Retargeting

De diensten van The Fully Bookers

De restaurant marketing diensten die door The Fully Bookers worden aangeboden zijn apart af te sluiten of te combineren. Zo zijn we in staat om jouw hotel marketing volledig over te nemen of om een gedeelte op te pakken. We geven in een op maat gemaakte online marketing strategie aan van welke diensten wij denken dat jouw website het meeste profiteert. Dit zijn onder andere de volgende vier opties.

Onze online diensten voor hotels

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Je wilt hoog ranken met jouw hotel binnen de Google zoekmachine. Want uiteindelijk draait het om gevonden en gezien te worden.

Social media campagnes

Je klanten willen weten met wie ze te maken hebben. Met een goede invulling van jouw social media zorg je voor meer transparantie en vertrouwen.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Gerichte Google advertenties die volledig zijn afgestemd op het online gedrag en de interesses van jouw doelgroep.

Conversie optimalisatie

Constant verbeteren, op de millimeter. Niet alleen mensen op je website laten landen maar ook daadwerkelijk laten converteren.

Social media

Je klanten willen weten met wie ze te maken hebben. Met een goede invulling van jouw social media zorg je voor meer transparantie en vertrouwen.

Online marketing strategie

Hiermee worden de bovengenoemde activiteiten gecombineerd om te zorgen voor een solide invulling van jouw online identiteit.

Volledige- of gedeeltelijke ontzorging?

The Fully Bookers biedt je een compleet pakket met online hotel marketing methoden aan, wij ontzorgen je van A tot Z. We geven je de mogelijkheid om een combinatie van verschillende diensten te maken of om alles aan onze specialisten over te dragen. En nadat we onze voorgestelde hotel marketing strategie hebben uitgevoerd, onderhouden we deze ook graag voor je. Alles is bespreekbaar en The Fully Bookers staat open voor suggesties. Ons doel is altijd hetzelfde: een plek bij de top 5 van de zoekresultaten en een hoog conversieratio. Dat doen we door de meest recente methoden en de meest doeltreffende technieken te gebruiken uit de online marketingwereld.

Welke diensten bieden wij aan?

The Fully Bookers zorgt er dus niet alleen voor dat er meer bezoekers op je website komen, we zorgen er ook voor dat deze bezoekers jouw hotel komen bezoeken. Met het conversieratio bedoelen we het percentage bezoekers van je website dat ook daadwerkelijk een reservering maakt. Hoe hoger dit percentage, hoe groter je omzet. Om dit te realiseren bieden we een aantal methoden aan. Als onderdeel van onze marketingstrategie hebben we bepaald welke methoden voor jouw website het doeltreffendst zullen zijn. Hier vind je alvast een aantal voorbeelden van de hotel marketing diensten die The Fully Bookers voor jou uitvoert.

Zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren

Zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA) hebben allebei het doel om bezoekers naar jouw website te leiden. Dit werkt op verschillende manieren. SEO speelt in op het behalen van betere (hogere) posities in de zoekmachine resultaten. Hoe hoger je komt, hoe groter de kans dat een internetgebruiker je website bezoekt. SEA trekt bezoekers naar je website door middel van online advertenties. Deze advertenties komen bovenin de zoekresultaten van de Google zoekmachine óf op de partnerwebsites van Google zoals Bing. Ze zijn dus een belangrijk onderdeel van hotel marketing. Beide hebben een grote kans van slagen, mits ze correct worden uitgevoerd. Zowel SEO als SEA bestaan uit verschillende onderdelen:

SEO: technische SEO (website aanpassingen), lokale SEO (optimaliseren voor lokaal gebied), linkbuilding (meer links naar je website vergaren), SEO content (blogs of website teksten, voice search, enzovoorts.
SEA: een Google Ads / Bing campagne, monitoring en het bijstellen van je advertentiecampagnes.

Social media campagnes starten

Goede hotel marketing kan niet zonder een effectieve social media campagne. Als je dit in check hebt, dan is de kans veel groter dat je gasten ervaringen delen en recensies plaatsen op bijvoorbeeld Facebook, Instagram en YouTube. Een goede social media campagne is voor een hotel bijzonder nuttig, omdat je wat interessants deelt en omdat je het hotel in de spotlight zet. Dat betekent dat je posts worden gedeeld en dat ze bij een groot publiek terecht komen. Via social media vergroot je ook het aantal backlinks en krijg je de kans met je (potentiële) gasten te communiceren. Je betrekt ze bij je hotel, al voordat dat ze bij je op bezoek zijn geweest. Het opzetten en onderhouden van je social media pagina’s is een belangrijke taak binnen hotel marketing die gegarandeerd zijn vruchten afwerpt. The Fully Bookers helpt je hier graag mee en biedt dit aan als onderdeel van het hotel marketing pakket.

E-mail marketing

Ook e-mail marketing valt binnen de hotel marketing dienstverlening die je bij The Fully Bookers afsluit. Dit is veel meer dan af en toe een e-mail versturen. We helpen je om een mailinglijst op te bouwen met adressen van mensen die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in je hotel. Ze hebben zich immers vrijwillig opgegeven? Vervolgens sturen we hen regelmatig een e-mail waar ze wat aan hebben, met nuttige informatie, met handige feiten en uiteraard met een optie om bij jouw hotel een reservering te plaatsen. E-mail marketing is een manier om een groot publiek te bereiken, om hen met jouw organisatie te verbinden en om de interactie te vergroten. Daarnaast levert het ook waardevolle backlinks op. The Fully Bookers zet dit graag voor je op.

Webdesign

SEO, SEA, social media en e-mail marketing zijn allen bedoeld om bezoekers aan te trekken voor de website van je hotel. Dit is dan ook één van de belangrijkste doelen van elk online marketing bureau. The Fully Bookers doet hier een schepje bovenop en zorgt met uiteenlopende hotel marketing methoden ervoor dat de juiste doelgroep op je website afkomt, én dat ze blijven plakken. Vervolgens zijn de webdesign specialisten aan de beurt. Zij maken je website aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Ze zorgen dat de structuur in orde is, dat de inhoud overeenkomt met het zoekgedrag van je ideale bezoeker en dat de snelheid goed is. Onze tekstschrijvers zorgen dan voor pakkende en relevante teksten.

Verhoog je conversie ratio met The Fully Bookers

Zelfs al ben je niet bijzonder geïnteresseerd in de terminologie en methodologie die achter online marketing schuil gaat, dit zal je ongetwijfeld wel interesseren: met goede online hotel marketing vergroot je je omzet. Dat komt doordat conversie optimalisatie het doel is van alle online marketing methoden die The Fully Bookers aanbiedt. Hoe hoger dit percentage, hoe succesvoller je website en je reclamecampagnes en dat is waar het bij online marketing allemaal om draait. Aan je conversie ratio zie je direct hoe succesvol The Fully Bookers is geweest en hoeveel extra opbrengst we bij jou in het laatje hebben gebracht.

De beste hotel marketingstrategie voor jou

The Fully Bookers begrijpt dat geen enkel hotel hetzelfde is en wat voor het ene hotel wel werkt, slaat bij jou mogelijk de plank volledig mis. Door onze strategie toe te passen op jouw bedrijf en op specifieke doelstellingen, kunnen we snel aan de slag met de meest doeltreffende en passende methoden. Zo boek je direct succes. Laat The Fully Bookers jouw hotel marketing oppakken en samen zorgen we ervoor dat jouw hotel online altijd aanwezig is. Met een nieuwe website, doeltreffende SEA-campagnes, een complete SEO-make over en een unieke social media campagne maken we van jouw online ervaring een groot succes!

Ontmoet ons team

Horeca Experts

Mitchell Ling

Mitchell Ling

SocialTactics-2

Youri Boekelman

Jorick Dumpel

Jorick Dumpel

Luca Ling

Luca Ling

Frank Witkamp

Frank Witkamp

givan hieralal

Givan Hieralal

Lorenzo Asgarali

Lorenzo Asgarali

Erwin Nuytinck

Erwin Nuytinck

Maresha Molenaar

Maresha Molenaar

Dion Jongmans

Dion Jongmans

Klanten

In de spotlight

FIJNE SAMENWERKINGEN.
NOG BETERE RESULTATEN.
HUN ONLINE SUCCES.
ONZE TROTS.

Mooie Boules logo-dekker strandrestaurant FF Tijd logo-uluwatu de kop van oost logo-patagonia logo-hendriks logo-hoteltencate logo-ermerstrand logo-dock3 logo-beachclubtitus logo-barbarossa logo-aec strandrestaurant werelds