Phone +31 (0)85 303 82 63
Star Star Star Star Star (35 beoordelingen)
Check Betrokken online partner
Check Speciaal voor horeca
Check Bewezen effectief
Contact opnemen
logo-uluwatu nh-collection restaurant-goud foodhallen olympic hotel pizza beppe logo-hoteltencate mooie-boules barbarossa Madestein-restaurant-events pasta-e-basta de-kop-van-oost poule-poulette beachclub-titus

Een volle bak

Door ‘gezellig drukke’ social media

Een trouwe social fanbase, loyale gasten. Ambassadeurs die vrienden uitnodigen, al je posts ‘liken’ en jouw events delen. Hoe? Met levendige social media kanalen en een goed gevulde timeline.

Wij helpen jou aan een grote en hechte social community. Feed om van te smullen, een uitnodigend online visitekaartje. Snelle antwoorden, duidelijke informatie. Recensies om trots op te zijn. Gezellig drukke social media, gezellig druk in de zaak.

Hoe sociaal

Ben jij?

40%

van de bezoekers verlaat een website met een laadtijd van 3> seconden

48%

van de ‘online gasten’ rekent een zaak af op een slecht werkende website

62%

van de bedrijven ziet de omzet stijgen met een mobielvriendelijke website

social-voor-hospitality

Altijd in het oog en hart

Lekker sociaal met social media. Dat trekt gasten aan. Een persoonlijke uitnodiging. Altijd representatief. Snelle antwoorden, feed waarmee de toon direct gezet is. Social Media zorgt ervoor dat jouw gasten je nooit uit het oog of hart verliezen. Zo blijf je ze verwelkomen.

social-bereik-vergroten

Een snelgroeiende community

Een groot bereik, slimme targeting, viral posts. Jouw zaak, duidelijk op de kaart. Een levendige en interactieve community, altijd up to date. Meer likes, meer tags, meer bezoekers. Jouw zaak met een eigen en snelgroeiende fanbase.

marketing-reviews

Van volgers, loyale gasten naar ambassadeurs

Trouwe volgers zijn trouwe gasten. Maar dat niet alleen. Events worden gedeeld, mensen uitgenodigd. Elk feestje bij jou gevierd. Jouw nieuwste aanwinst op het menu, dankzij jouw fans in de lokale (of landelijke) hitlijsten. Jouw fans worden met social media ambassadeurs.

Wat onze ambassadeurs zeggen

Over ons werk

35 beoordelingen
9.5
NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky
Sabrina Vader, Marketing & PR executive

Het team van The Fully Bookers gaat zeer professioneel te werk, is flexibel en creatief. Heel fijn (en gezellig) samenwerken! Ik kijk uit naar nog vele mooie campagnes en resultaten samen.
Madestein

Madestein Restaurant & Events
Jeanine van der Loo, Eigenaresse

Goede, snelle service! Fijn contact en denken met je mee! Top!
barbarossa

Barbarossa Beach
Tjerk, Strandtent eigenaar

Sinds begin 2018 werken wij met The Fully Bookers. We zijn uitermate tevreden. Ze nemen je al het werk uithanden, denken op alle niveaus mee en meest belangrijk alle doelstellingen voor dit jaar zijn al gehaald..
logo-hoteltencate

Hotel Restaurant Ten Cate
Niels Ten Cate, Hoteleigenaar

Geweldige persoonlijke service die goed aansluit bij ons. Ook vernemen wij een directe toename van directe boekingen
beachclublogo

Beach club Titus
Sebastiaan, Strandtent eigenaar

The Fully Bookers, professionele ondersteuning. gegarandeerde omzet verhoging!!!
Borrl-kitchen-logo

Borrl Kitchen
Remi, Eigenaar

Erg blij met de actie en reactie van deze experts. Zeker als horeca ondernemer wil je wel de pro's maar niet de 'cons'. Zij dragen zorg dat alles goed draait. Met het nieuwe dashboard nu ook goed inzicht in resultaten en % uitgaven versus opbrengst. In deze tijden is een partner als TFB essentieel!
Beachzone

Beachzone
Marvin, Strandtent eigenaar

Een aanrader als het gaat om Google Advertenties! The Fully Bookers heeft ons goed geholpen met het groeien van ons bedrijf!
Logo_younglabel

Young Label
Florentine Rijkmans, Marketing en Sales

Online biedt bij uitstek de mogelijkheid om een jonge doelgroep aan te spreken, om dit op de juiste manier aan te pakken hadden wij behoefte aan een partner die ons kon helpen met een sterke online strategie. Deze partner hebben wij gevonden in The Fully Bookers. Een jong en ambitieus bedrijf, altijd opzoek naar innovaties om het huidige aanbod te verbreden en te verbeteren.
logo at sea

Beach club at Sea
Harry, Strandtent eigenaar

In 2017 heeft The Fully Bookers de start gemaakt d.m.v. de opzet van een doordacht plan. Toen was het "afwachten". Inmiddels, met The Fully Bookers, zijn gedurende de afgelopen maanden de resultaten duidelijk merkbaar (door de vele extra aanvragen) en de extra omzet die aanzienlijk gestegen is door het hoge percentage van extra reserveringen die "materialised" zijn. Echt heel erg tevreden !
di sopra logo

Di Sopra
Mario, Restaurant eigenaar

Dit zijn jonge maar toch ervaren mensen die weten waar ze over praten. Geduldig de kennis kunnen overbrengen en zorgen er voor dat er resultaten komen.

Stop met het verspillen

Van tijd en geld
Aan ineffectieve
social media

Maak kennis met ons en ontdek de resultaten van onze werkwijze. Maak vrijblijvend een afspraak.

Contact opnemen

Jouw social media

Dat is onze zaak

1. Een gedegen intake

We beginnen met een gedegen intake, om te bespreken hoe we jouw social media gezellig druk kunnen maken. Wie zijn jouw gasten, waar worden zij blij en actief van en wat heb je te bieden? We bespreken hoe we social media hard voor jou kunnen laten werken.

2. Social strategie

Nooit uit het oog, altijd in het hart. Met een persoonlijke strategie zorgen we voor een grote en groeiende fanclub. We richten de belangrijkste social kanalen optimaal in. Met een opvallende campagne en uitnodigende feed sta je altijd in de spotlight bij je publiek.

3. Social campagne

We voeren effectieve campagnes. Genereren direct (website)bezoekers en breiden je fanclub uit. We brengen events, deals en nieuws onder de aandacht. Altijd op een leuke en smakelijke manier. We zorgen voor trouwe volgers én trouwe gasten.

4. Feed om van te smullen

Beeldmateriaal waarvan het water in de mond loopt. Uitnodigende sfeerfoto’s, events die ervoor zorgen dat de feeststemming er direct in zit. Een strakke planning. Mét ruimte voor improvisatie. Weer of geen weer. Feestdagen of actualiteiten. Wij spelen er soepel op in.

5. Community management

Optimale gastvrijheid, nog voordat iemand de zaak binnenstapt. Snel antwoord, volop aandacht. We denken met gasten mee. Beantwoorden vragen en houden jouw social community gezellig – en lekker druk.

6. Optimalisatie en publicatie

Jij bepaalt wat er op ‘het menu’ staat, wij zorgen voor opvallende en mooie feed. Na jouw akkoord en de publicatie blijven wij on top of our game. We houden de posts en actie in de gaten. We sturen bij en moedigen aan. Publicaties die jouw zaak laten vollopen.

Feed om van te smullen

The online place to be
Meer fans, meer gasten

Maak kennis met ons en ontdek de resultaten van onze werkwijze. Maak vrijblijvend een afspraak.

Contact opnemen